Groene vingers bij Laakzijde

Tuinpark Laakzijde is een plek voor ontmoeting en educatie voor omwonenden en passanten. Hierbij staan ecologisch tuinieren en het bevorderen van biodiversiteit centraal. Op het tuinpark kun je zelf tuinieren, meehelpen bij de stadslandbouw of het voedselbos, maar ook in het toekomstige theehuis van de plek genieten of bijdragen aan de ontwikkeling van de Natuurschuur.

Wij willen samen met de inwoners van Vathorst een Natuurschuur bouwen met een maatschappelijke functie. Een fijne plek om samen te komen, samen te werken en ruimte te bieden aan leuke initiatieven. Help je mee?

Op ons tuinpark kunt u volop genieten van biologische groenten en fruit, leren van de insecten, vogels en zoogdieren. Kom wandelen in ons voedselbos of kom vogels spotten in waterrijk. Steek uw handen uit de mouwen en kom helpen bij de stadslandbouw. Natuurlijk kunt u ook simpelweg komen genieten van de mooie omgeving.

Kom langs en ervaar het zelf!

Moestuin
Voedselbos
Pluktuin
Tuinderij
Theetuin
Land in zicht
Natuurschuur
Stichting Tuinpark Laakzijde
Agenda

December 2022

  • 3 – 12 meewerkochtend Tuinderij Land in Zicht.
    V.a. 10 uur

Januari 2023

  • volgt zsm

Nieuws

  • alle sponsoren Tuinpark Laakzijde
Bouw Natuurschuur dankzij sponsoren

8 augustus 2022|

Eind 2022 wordt er begonnen met de bouw van de Natuurschuur en het bijbehorende erf op Tuinpark Laakzijde. De afgelopen jaren is door het bestuur veel werk verzet. Niet alleen het uitwerken van alle plannen en overleggen met de gemeenten. […]

Land in Zicht begonnen met plaatsen kassen

15 maart 2022|

Land in Zicht is begonnen met het bouwen van de kassen op Tuinpark Laakzijde! Land in Zicht realiseert namelijk een zelfoogsttuin aan de rand van Amersfoort Vathorst. Hier verbouwen de deelnemers van Land in Zicht onder begeleiding van tuinder Nienke […]

Zelf een moestuin starten?

Momenteel is er een wachtlijst voor onze moestuinen. Wil je op de wachtlijst? Schrijf je dan alvast in.

Inschrijven moestuin